4 Mart 2015 Çarşamba

Çevrimiçi Satranç


      Dünyanın her yerinden insanlarla canlı satranç oynayabileceğiniz yeni bir online satranç sayfası ile karşınızdayız. ChessHotel markalı oyunda rakiplerin puanlarını görebiliyor ve dişinize göre bir rakip bulmakta zorlanmıyorsunuz.
      İsterseniz kaydolmadan, misafir olarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Beğenirseniz kayıt olup seçeceğiniz üye adı ile devam eder ve oyun kazandıkça kuvvet puanınızı artırırsınız. ChessHotel online satranç oyunu ELO benzeri bir puanlama sistemi kullanıyor. Rakibinizi yendiğinizde onun puanıyla orantılı şekilde puan kazanıyorsunuz. Böylece iyi satranççıların puanı çok daha hızlı yükseliyor.
       Online satranç oyununda ilk çıkan ekrana kullanıcı adınızı yazın. Online oyuncuların listesi çıkacak, oyun daveti için birini seçip “invitation” yazan yere tıklayın, rakip kabul ettiği anda oyun başlayacak. Belli birini seçmek yerine “Play Now” butonuna tıklarsanız tüm boştaki oyunculara davet gider ve ilk kabul edenle oynamaya başlarsınız. Oyuncu listesinin altındaki alandan zaman ayarlarını değiştirebilirsiniz.

0 yorum to “Çevrimiçi Satranç”

Yorum Gönder